maanantai 17. maaliskuuta 2014

Saitko apua tästä blogista - haluatko jakaa viestiä eteenpäin?

Olen saanut kannustavia viestejä teiltä lukijoilta siitä, kuinka olette löytäneet vastauksia tästä blogista mieltä vaivaaviin kysymyksiin. Raskaus ja liikunta sekä äidin ja vauvan hyvinvointi ovat herkkiä asioita, joista löytyy ristiriitaista tietoa. Myyttejä ja vanhoja uskomuksia on liikkeellä liian paljon. Liikunta-alan ammattilaisenakin olin ensimmäisen raskauteni aikana itse hyvin pihalla miten keho ja mieli reagoivat raskauteen ja synnytykseen ja miten ne vaikuttavat liikkumiseen ja syömiseen. Oma kokemukseni on, että neuvolasta saa paljon arvokasta tietoa muuten raskauteen liittyen ja myös vähän liikkuville hyviä vinkkejä, mutta himotreenaajat ja urheilijat jäävät hieman epätietoisuuteen. Heidän kohdallaan tarvitaan syvempää liikunta-alan ymmärrystä ja siitä oivalluksesta tämä blogikin sai alkunsa. 

Jos olet itse saanut apua tästä blogista, haluatko jakaa tietoa eteenpäin? Printtaa tämä sivu, leikkaa alla oleva kuva ja vie se esim. neuvolasi ilmoitustaululle. Näin varmistamme, että yhä useampi liikunnallinen äiti löytää tiensä blogiin. 

Olen itse muutaman viikon päässä toisen lapsemme lasketusta ajasta. Tulen todennäköisesti keskittymään vauva- ja perhe-elämään seuraavat kuukaudet, joten postaukset ovat hetken tauolla. Haluankin toivottaa kaikille lukijoille tässä vaiheessa pirteää ja iloista kevättä! Kuullaan taas!

8 kommenttia:

 1. Hei

  Löysin blogiisi eilen ja täältähän löytyy kaikki ne asiat, joihin olen yrittänyt löytää vastauksia muista lähteistä. 7 viikon ikäisen tytön äiti ja himoliikkuja kiittää ja kiikuttaa lapun neuvolaan :)

  Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Ella palautteestasi ja onnittelut pienen tytön äidille! Kiva kuulla, että olet saanut apua kirjoituksistani.

   Täällä on vierähtänyt viimeiset puolitoista viikkoa pienen vauvan ja 2-vuotiaan isoveljen hoidossa. Ihanaa, mutta hektistä!:)

   Aurinkoista ja ihanaa kevättä teidän perheelle!

   Mari

   Poista
 2. Moikka,

  etsin apua raskausajan liikuntaa koskeviin kysymyksiini ja törmäsin tähän blogiin. Aivan huippu ja löysin paljon kivoja vinkkejä. Taitaa mennä ilta myöhälle lukiessa. ;) Seuraavan kerran neuvolassa käydessä aion viedä lapun ilmoitustaululle. :)

  Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi! Tosi kiva kuulla, että olet saanut apua kirjoituksista ja haluat myös jakaa tietoa. Hyvää kesän jatkoa ja liikunnan iloa!

   Mari

   Poista
 3. Suuret kiitokset tästä blogista. Pari kuukautta vanhan vauvan äitinä löysin täältä vaikka mitä hyödyllisiä juttuja. Alun perin tulin lukumaan synnytyksen jälkeen aloiteltavasta vatsalihasten uudelleen treenaamisesta, mutta samaan syssyyn luin kaikki kirjoituksesi. Loistavaa matskua, ihanan kannustavasti ja asiantuntevasti kirjoitettuna. Isot kiitokset ja aurinkoista kesää!

  VastaaPoista
 4. Kiitos palautteestasi! Hienoa kuulla, että olet hyötynyt kirjoituksistani.
  Aurinkoista ja ihanaa vauvakesää!

  Mari

  VastaaPoista
 5. Blogisi löysin raskauteni alussa etsiessäni tietoa etenkin vatsalihastreeniin. Nyt toinen vauvani on reilu kuukauden ja olen aloittamassa juuri treenausta uudelleen. Ekan treenikerran jälkeen olin tientekin ihan rikki ja rupesin miettimään saakos tässä vaiheessa ihan kaikkea vielä tehdäkään ja palasin taas heti blogiisi :) Myös omassa blogissani linkkasin kirjoituksiisi tuolloin raskausaikana ja varmasti nyt teen saman! Siellä kun kirjoittelen ihan henk.koht kokemuksia niin mieluummin linkkaan paremmin asiasta tietävän tekstiin :)
  Kiitos siis hyvästä blogista!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Jansku! Ilo kuulla, että olet saanut apua ja jakanut tietoa myös eteenpäin.
  Ihanaa vauva-aikaa ja treeni-iloa!

  Mari

  VastaaPoista